Comença un nou any ple d'ilusions i desijos. Volem continuar alvançant en el futur sense oblidar aquelles sanes costums que han definit a la nostra entitat en els seus 136 anys de vida. Com a mostra d'això, el pròxim any programarem campeonats socials, jornades i conferències, tertúlies i fòrums, presentacions, viages i visites culturals. La cultura, la formació, i l'oci, seguiran sent l'eix de les iniciatives impulsades per la junta directiva.

Vosatres, els nostres socis, sou el nostre major patrimoni. L'Ateneu Mercantil de Valéncia continuarà sent un espai de convivència i reflexió, referent de la societat civil, gràcies a les vostres aportacions, opinions, la vostra ajuda i bon fer. El nostre més sincer agraïment pel vostre carinyo.

Vos desigem un Feliç Any 2016.

____

Comienza un nuevo año lleno de ilusiones y deseos. Queremos continuar avanzando en el futuro sin olvidar aquellas sanas costumbres que han definido a nuestra entidad en sus 136 años de vida. Como muestra de ello, el próximo año programaremos campeonatos sociales, jornadas y conferencias, tertulias y foros, presentaciones, viajes y visitas culturales. La cultura, la formación, y el ocio, seguirán siendo el eje de las iniciativas impulsadas por la junta directiva.

Vosotros, nuestros socios, sois nuestro mayor patrimonio. El Ateneo Mercantil de Valencia continuará siendo un espacio de convivencia y reflexión, referente de la sociedad civil, gracias a vuestras aportaciones, opiniones, vuestra ayuda y buen hacer. Nuestro más sincero agradecimiento por vuestro cariño.

Os deseamos un Feliz Año 2016.