Cargando Eventos

Como viene siendo habitual, el próximo domingo 20 de enero de 2019 a las 11.30 horas tenemos una nueva cita de los conciertos de los domingos en el Ateneo. Esta vez podremos disfrutar de un encuentro coral en el que participarán los coros Cor del Centre de Música I Dansa Natzaret y Cor Polifònic Santa Cecilia de Castellar-Oliveral.

Cor del Centre de Música i Dansa Natzaret

Creat al 1999, ha actuat a nombrosos punts tant de València ciutat com de la província, i a diferents punts de la geografia espanyola. Anualment, el Cor participa activament en l’organització del Dia d’Àfrica, un festival musical-humanitari promogut pel nostre Centre de Música, on es recapten diners que s’envien a la población rwandesa de Kiziguro.

Programa:
1. Ja ve Sento – Trad. de Valencia
2. El xiquet té son – Rafael Taléns
3. Bon dia – Lluís Gavaldà
4. Esta tierra – Javier Busto
5. Can’t help falling in love – George Weiss
6. Mamaliye – Trad. Zulú
7. Agur jaunak – Trad. de Euskadi
8. Oh freedom / Free at last – Espirituales Negros

Director: Daniel Escriche Civera

Cor Polifònic Santa Cecília de Castellar-Oliveral

El Cor Polifònic Santa Cecília de Castellar-Oliveral naix l’any 2011 des de la pròpia inquietud d’alguns membres de la Unió Musical i amb l’únic objectiu de gaudir de la música.
Ja en el 2014, les línies seguides per l’agrupació es van orientar a la introducció de música profana al repertori, tractant d’incloure obres de diferents èpoques i estils, per tal d’establir una base a partir de la qual construir una formació sòlida i versàtil però, sobretot, on la gent passe bons moments entre música i amics.
La trajectòria del Cor Polifònic, la il·lusió i la qualitat musical dels seus membres, i el treball realitzat des dels inicis, porta a l’agrupació a sorprendre els assistents a les seues actuacions.

Programa:
Ubi caritas – Ola Gjeilo
Sanctus – Craig Courtney
Ave maria – Franz Biebl
Ave Verum – Saint Saëns
Halelujah – Leonard Cohen
Ángels – Williams & Chambers
Hymne à la Nuit – Jean P. Rameau
Goodnight sweetheart – Carter, Hudson & Sund
Bon menú – Zöller

President Societat: Pere Pau Carrillo Cerverón
Director: Joan Carles Alonso Campos

Cartel: